Onderwereld

Danny M van PGP bedrijf Ennetcom is vrijgelaten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Met veel tam tam kwam het nieuws dat de baas van Ennetcom ( Pretty Good Privacy) was opgepakt 19 April 2016 maar nu Danny M (36) uit Nijmegen is vrijgelaten hoor je niemand er over. Alle kranten en wereld wijd werd er aandacht aan deze zaak besteed  en nu ie 29 juni vrij is kraait er geen haan meer na. Het grootset criminele netwerk was uit de lucht gehaald van 19.000 toestellen .Ene en server in Toronto is werd door de Canadese opsporingsdiensten buiten werking gesteld en gekopieerd,. zelfs CNN kwam er mee.

Dat ze hem  hebben vrijgelaten hebben we even gecontroleerd bij zijn advocaat  Mr Leon van kleef en Mr Marnix van der Werf maar die namen de telefoon niet meer op. Betrouwbare  bronnen uit de bajes bevestigd dat wel. (en altijd thuis) Eerder heeft Ennetcom nog een persbericht  ( zo begon dat pers bericht 28 April)Naar aanleiding van het onderzoek naar het bedrijf Ennetcom, hebben het OM en de politie op 19 april jl. persberichten doen uitgaan onder de kop “Groot crimineel communicatienetwerk uit de lucht”. In de persberichten wordt onder meer volslagen ten onrechte gesteld dat met het justitieel optreden “een groot versleuteld communicatienetwerk van criminelen” uit de lucht zou zijn gehaald, evenals ten onrechte wordt gesuggereerd dat Ennetcom diensten zou “aanbieden aan criminelen”.

Lees verder op Crime Nieuws: Danny M van PGP bedrijf Ennetcom is vrijgelatenTo Top
Volg ons voor alle updates