Misdaad

Column van John van den Heuvel [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Mooie column  ‘Misdaad op het internet loon’ van John van den Heuvel misdaad journalist waar in hij beschrijft dat van oudsher de misdaad site een serieuze bedreiging vormen voor de papieren kranten. Hij noemt van de site crimesite.nl ( Wim vaan der Pol, Timo en Vincent Verwij  en  2 freelancers),  die  als de dood zijn dat hun bezoekes aantallen openbaar worden gemaakt al zeggen ze dat ze er even veel hebben als vlinderscrime moet dat nog maar bewezen worden vind ik. (zie hier onze bezoekes aantallen)

De enige die een teller op de site heeft staan is misdaadjournalist.nl  en die volgens John van den heuvel versterking heeft van zijn dochter Anna Korterink  een rijzende ster in misdaadjournalistiek en dan word ook vlinderscrime.nl nog even de hemel  in geprezen met zijn scoops. De misdaadsite vormen dus een bedreiging voor de papieren media die steeds verdere achterop raken want in misdaadland telt elke seconde  en die gaan als een speer merkt ook John van den Heuvel op.

Lees verder op Crime Nieuws: Column van John van den HeuvelTo Top
Volg ons voor alle updates