Moord

Bedreiger koning Willem Alexander voor de rechter [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Vandaag staat Neset Tenirci (42) uit kampen voor de rechter in Zwolle.  De rechtmaak begint om 10.00 uur Hij moet voor komen omdat hij deze foto met teksten die als beledigend voor de koning kunnen worden opgevat en als bedreiging. Deze had hij op zijn Facebook pagina had gezet die voor iedereen toegankelijk was. Op de foto is volgens het O.M een executie tafereel  te zien en dat ie zich voor doet als een terroristisch organisatie IS.

Op de foto staan 8 personen knielend in oranje overals met daar achter  8 gemaskerde mannen  met bikak maskers met wapens. Op de foto  die gefotoshopt zijn  staan leden van de regering en  koning Willem Alexander  Ook heeft ie er teksten  bij gezet als moordenaar, verkrachter ,onderdrukker ,dief en onderdaan en daar mee doelde hij op onze koning. Hij zette er telkens onder dat hij niet zo was en de koning wel  en volgens artikel 111 wet boek van straf recht( uit me hoofd) is dat strafbaar.

Lees verder op Crime Nieuws: Bedreiger koning Willem Alexander voor de rechterTo Top
Volg ons voor alle updates