Holleeder

Willem Holleeders miljoenen ? [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De speurtocht van de chegue van Willem Holleeder met het bedrag van 3.000.000 euro lieverd een hele puzzeltocht op van meer dan een half jaar en een boeiend misdaadverhaal. Marian Husken en Harry Lensink twee van Nederlands beste misdaadjournalisten hadden hun handen er vol aan zo te zien. Lees het interessante verhaal over The Sun Factory  en hun ondergingen tot nu toe.

Hoe kwam die foto toch in hun telefoon en die was de afzender. Zelf spreek ik Marjan Husken geregend op het Schiphol complex waar het Passaege proces nog steeds loopt. En ze vroeg me laatste nog of in die kluis verklaringen van Willem Holleeder waar het embargo op zat die ik op me site plaatsen of dat ook de naam Michel de Klerck in voor kwam of ik daar even naar wilde kijken of misschien achter kon komen.

Lees verder op Crime Nieuws: Willem Holleeders miljoenen ?To Top
Volg ons voor alle updates