Drugs

Wie praat gaat er aan [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Panorama komt deze week met wat achtergronden over de liquidatie  van het moordcommando’s 26koper. Misdaadjournalisten Jens Olde Kalter en Wouter Laumans hebben hun krachten gebundeld voor dit verhaal. De twee zitten er alle twee goed in het verhaal en zijn ook bij elke rechtszaak (proforma zitting)tot nu toe geweest.

Wouter Laumans had al eerder een stuk over de liquidatie groep geschreven in Panorama. En die panorama vloog de winkel uit in Utrecht. Ook meld panorama dat de oorsprong voor deze moorden wellicht is terug te voeren aan een ontvoering in 2009 van de des tijd coffeeshop( Goed Goed in Amsterdam -Zuid) eigenaar Said Faggous. Dat kan wel eens de aanleiding zijn geweest voor de liquidatie van Ranko Scekic omdat die bevriend was met een van de ontvoerders des tijds. En me zegt dat de vermoedelijke opdrachtgever Ebrahim Boudrous alias de slager is geweest  van de ontvoering van coffeeshop eigenaar Said Faggouss en dat die nu ook op de moordlijst zou staan.

Lees verder op Crime Nieuws: Wie praat gaat er aanTo Top
Volg ons voor alle updates