Drugs

Tien maanden cel voor Djaï Heijn op Bali geëist [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een milde straf geëist voor Djaï Heijn voor drugssmokkel meld te Telegraaf vandaag. Djaï Heijn stond vandaag voor de rechter in Denpasar in het Indonesische eiland Bali. Het land wat bekend staat om zijn zeer strenge straffen voor drugs handel is opvallen mild tegen de klein zoon van Gerrit Jan Heijn doe werd ontvoerd en vermoord in 1987

Of Djaï Heijn ook op het einden zal mogen blijven na zijn sta is niet bekend maar de kans is groot dat hij gelijk als zijn straf heeft uit gezien weer naar Nederland komt, Op 11 juli is er de uitspraak dus dan horen we of het bij 10 maanden cel straf blijft. Hij zit sins maart vast.

Lees verder op Crime Nieuws: Tien maanden cel voor Djaï Heijn op Bali geëistTo Top
Volg ons voor alle updates