Liquidaties

Liquidatie scooter gevonden de gebuikt is bij Ranko Scekic aanlag [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Opsporing verzocht,. Op woensdagavond 22 juni is omstreeks 21.50 uur Ranko Scekic (45) doodgeschoten aan de Kretadreef in Utrecht. Rond 21.50 uur kwamen twee in het donker geklede jongemannen op een scooter aanrijden, net toen Ranko op straat stond. Die jongemannen hadden een bivakmuts op, dus het was eigenlijk meteen duidelijk dat het niet goed was.

De politie wil graag met getuigen in contact komen en met mensen die wellicht iets gefilmd hebben van het schietincident. Beelden uploaden kan hier.
Wie is woensdag 22 juni iets opgevallen rond de Kretadreef? Mogelijk hebben meer mensen bv. iets van de vlucht gezien, of hebben de twee jonge mannen op hun scooter ergens staan wachten op het juiste moment.

Lees verder op Crime Nieuws: Liquidatie scooter gevonden de gebuikt is bij Ranko Scekic aanlagTo Top
Volg ons voor alle updates