Buitenland

Liquidate grote drugs handelaar gefilmd [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: In Zuid-Amerika zijn het andere executies als men gewent is in de Lage landenDe grote drugshandelaar en zakenman Jorge Rafaat oftewel “Rei do Frontera” werd afgelopen week op de grens van Paraguay en Brazilie geliquideerd door 100 huurmoordenaars. Ook laten de media daar wel alles zien net als bij vlinderscrime. kogels die in het hoofd van het slachtoffer terecht zijn gekomen is eerder regel dan uitzondering dat ze die laten zien.

Zijn gepantserde Hummer  was niet bestand tegen het geweld en kogelregen van een in een Toyota Hil-Lux geprepareerde mitrailleur 50 die Jorge klemreed ter hoogte van verkeerslichten en ondanks dat hij door diverse terreinwagens was geëscorteerd.

Lees verder op Crime Nieuws: Liquidate grote drugs handelaar gefilmdTo Top
Volg ons voor alle updates