Kopstukken

Getuigen verhoor Peter la Serpe [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het was weer een lange zit tijdens het Passage proces waar bij Peter la Serpe aan de tand werd gevoeld. Er is al veel over geschreven en er waren dan toch weer wat nieuwtjes te melden over deze dag. We waren daar met nog twee journalisten Marjan Husken en de Bondtehond.nl het verslag van die laatste komt over en paar dagen wel online.

Peter La Serpe zegt dat ie niet veel meer mee krijgt van wat In Nederland gebeurt, maar was in hoofdlijnen het nieuws volgde. Want hij wist van de boeken (o.a expose wat over Peter la Serpe ging) was Jesse Remmers had geschreven en dat Ali Akgün was vermoord en dat er op Sjaak Burger een aanslag was gepleegd  en hij had dat filmpje ook gezien want op Youtube stond vertelde hij.

Lees verder op Crime Nieuws: Getuigen verhoor Peter la SerpeTo Top
Volg ons voor alle updates