Buitenland

De familie Kok kan alles [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Of het nou om vechten  gaat  of zingen en alles wat daar tussen in zit de Koken kunnen net wel.  De lekkerste vrouwen me mooie huizen en luxe leventje zelfs  me jongste neefje kon als de beste zingen en betaald elke video clip uit zijn eigen zak. Kijk en met de lekkerste wijven in zijn  de clip heeft ie toch weer iets weg van zijn oom Martin Kok.

Altijd weer grappig me familie zo te zien die met alles succes vol is kijk dat heeft te maken met ons DNA dat is zo sterk en dat zie je overal in terug. Me oom Ben Kok  een oude (Antieke)  verzamelaar van wapens  was eens bij het Tv progamma het is hier fantastisch van Urschel de Geer. dat zag je me ome Ben in zijn kasteel in Frankrijk op zijn gras maaier  zijn mega gras veld maaien,. een landgoed.

Lees verder op Crime Nieuws: De familie Kok kan allesTo Top
Volg ons voor alle updates