Geweld

Beelden van een aanhouding Cappelle aan den IJssel [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Na een  schietpartij zondag middag in Rotterdam Oude Noorden werden  door de politie in Cappelle aan den IJssel een auto staande gehouden op de kruising in de wijk Schenkel en  3 inzittende opgepakt. De 3 verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. Daar bleken zij niet de verdachten te zijn maar juist de de slachtoffers . Ook het slachtoffer van de schietpartij was aanwezig in de auto.

Zo zie je maar weer dat overal fouten worden gemaakt en de slachtoffers konden maandag als nog hun verhaal doen op het politie bureau. Het zijn wel mooie actie  beelden die ik zondag al op me site wilde zetten maar toen had ik het te druk. Hier dus als nog wat leuke beelden van een actie van de politie waarbij verdachten (slachtoffers in dit geval) uit een auto worden gepraat.

Lees verder op Crime Nieuws: Beelden van een aanhouding Cappelle aan den IJsselTo Top
Volg ons voor alle updates