Drugs

Kroongetuigen Peter La Serpe en al het andere nieuws 26koper [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Morgen staat Kroongetuigen Peter la Serpe alias Vieze Peter weer in het getuigenbankje van het Passage Proces in de extra beveiligde rechtbank te Schiphol. Zouden de advocaten het  hem deze keer nog moeilijker kunnen  maken vaag ik me af.? Want de ander kroongetuigen Fred Ros die straks op woensdag 3 Augustus vrij komt spreek Peter La Serpe weer helemaal tegen.

Dus welke kroongetuigen spreek hier nu de waarheid.? En ik kreeg toevallig een mailtje waar ook vandaag de naam Peter la Serpe in voor kwam  omdat die weer  daar mee de link legt over ene Baghdad El H. Die in de onderwereld gezien word achter de ontvoering van de coffeeshop houder Said Faggouss te zitten als de man achter de schermen.

Lees verder op Crime Nieuws: Kroongetuigen Peter La Serpe en al het andere nieuws 26koperTo Top
Volg ons voor alle updates