Misdaad

De laatste loodjes wegen het zwaarst [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Voor wie nog geïnteresseerd is in het Passege proces er komen weer wat spannende dagen aan waar bij de twee kroongetuigen flink aan de rand worden gevoeld. Het is er nu echt op of er onder want een van de twee zal door de mand vallen of alle twee. Want de twee kroongetuigen spreken elkaar op vele punten totaal tegen.

Ik moet ook me getuigen weer evennop frissen want na zo lange tijd gaat toch veel informatie weer verloren maar dat zullen er wel meer hebben als je niet elke daag zo met de zaak bezig bent. De twee kroongetuigen zie je niet en hoor je alleen maar praten van uit een cabine waar ze dan in zitten met hun advocaat.

Lees verder op Crime Nieuws: De laatste loodjes wegen het zwaarstTo Top
Volg ons voor alle updates