Buitenland

Liquidatie slachtoffer Wout Sabee de foto [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Dit is de geliquideerde Wout Sabee die gisteren voor de tweede keer een kogelregen te verwerken kreeg in Utrecht in De Meern om 11.55 uur op de Rijksstraatweg .Het was voor mijn even zoeken en bellen en ondanks ik vele vrienden van hem persoonlijk ken had niemand een foto van hem. En vlinderscrime.nl  zou vlinderscrime.nl niet zijn als ook niet binnen een dag een foto kan regelen .

Wouter Sabee was voor 4 weken terug nog in het buitenland en dat was ie aan het feest vieren en en leek alle nog onbezonnen voor hem,. niet weten de dat hij een maand later geliquideerd zou worden. Ondanks dat politie hem had gewaarschuwd dat ze het weer op zijn leven hadden voor zien wilde Wout Sabee geen politie bescherming.

Lees verder op Crime Nieuws: Liquidatie slachtoffer Wout Sabee de fotoTo Top
Volg ons voor alle updates