Drugs

Liquidatie link naar ontvoering coffeeshop eigenaar [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De telegraaf kwam er mee dat de liquidatie op Ranko Scekic getuigen in het 26 koper liquidatie onderzoek uit Utrecht mogelijk gelinkt kan worden aan de ontvoering van  coffeeshophouder (Goed Goed zo heet die coffeeshop Amsterdam Zuid in de Pijp)  Said Faggouss uit Amsterdam een ontvoering zaak in 2009. Laat deze Said nog  naar jaren op de vlucht weer gezien zijn dood vlinderscrime  lezers een maand geleden in Friesland zie hier dat artikel en de foto van Said Faggouss. Wel erg toevallig.

Een goede kennis van Scekic, Ebrahim B., heeft vorig jaar in gesprekken met de recherche verteld waarom hij en de anderen op een dodenlijst stonden. B. vertelde dat hij verantwoordelijk wordt gehouden voor de ontvoering van coffeeshophouder Said Faggouss uit Amsterdam in 2009.

Lees verder op Crime Nieuws: Liquidatie link naar ontvoering coffeeshop eigenaarTo Top
Volg ons voor alle updates