Geweld

Weer Liquidatie Utrecht [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: En weer is het raak in Utrecht. In De Meern is een slachtoffer gevallen bij een schietpartij. Het zwaargewonde slachtoffer wordt volgens de politie op dit moment gereanimeerd. Naar de schutter is een grote zoekactie ingezet.De schietpartij gebeurde vrijdagmorgen om 11.55 uur op de Rijksstraatweg. dat is het tweede schietpartij de week in Utrecht of het slachtoffer het red is maar zeer de vraag .

Het slachtoffer is inmiddels overleden. melde diverse bronnen. Het Wout Sabee  alias Knip (70) die ook al in 2014 was besloten zou het slachtoffer zijn zeggen bronnen tegen vlinderscrime. Hij kwam veel in cafe De overkant (Scheldestraat) in Amsterdam op zaterdag morgen en was een vriend van Dikke Pierre uit Zandvoort. 170 cm  blond haar. Foto word geregeld.

Lees verder op Crime Nieuws: Weer Liquidatie UtrechtTo Top
Volg ons voor alle updates