Holleeder

Willem Holleeder weer nieuwe advocaten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Als een donderslag bij helder hemel werden we weer verrast met het persbericht van Mr Sander Janssen (via  zijn twitter account) Mr Sander Janssen is een vriendelijke benaderbare advocaat. Heel wat minder autoriteit dan Mr Stijn Franken. Hij zit voor looping dus niet zonder werk en met zijn nieuwe client Willem Holleeder.

Nou is het wel een mega zaak waar hij gelukkig al veel van af weet dus kan ie snel aanhaken. Maar wat er ook zal gebeuren is dat er altijd een hoger beroep zal komen wat de uitkomst ook mag zijn. En dus zullen we pas over veel jaren pas weten hoe de stafzaak tegen Willem Holleeder officieel zal af lopen. Ik weet het trouwens al maar dat terzijde.

Lees verder op Crime Nieuws: Willem Holleeder weer nieuwe advocatenTo Top
Volg ons voor alle updates