Holleeder

Willem Holleeder leest verklaring voor [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het was weer een uitje om de zoveelste pro-forma zitting van Willem Holleeder bij te wonen. Ik zat gebroederlijk naast misdaadverslaggever John van den Heuvel toen Willem Holleeder weer neurend de zittingzaal binnen kwam. Wat op viel dat ie weer verder afgetakeld er uitzag en weer aanzienlijk was afgevallen.

De O.M was snel kaar met het voorlezen van hun verklaring een A4-je.Het belangrijkste punt waarom de nieuwe advocaten van Willem Mr Sander Janssen en  Mr Robert Malewicz zich niet van te voren tot de deken hadden gewent om te horen of er wederom geen belang strengelingen  zich voor kunnen doen zo;ls dat we straks weer voor de tweede keer een exit  van de verdedigen zullen zien

Lees verder op Crime Nieuws: Willem Holleeder leest verklaring voorTo Top
Volg ons voor alle updates