Holleeder

Sander Janssen en Robert Malewicz samen naar Willem Holleeder Pro-forma zitting [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Hun eerste pro-forma zitting in de zaak Willem Holleeder gaat zo beginnen en het lijkt me sterk dat ze daar niet gezamenlijk naar toe gaan om zo even hun pers momentje te pakken. Het zijn twee vriendelijk advocaten die straks op grote belangstelling van de media kunnen rekenen. Mede omdat het hun eerste proforma zitting is waar bij hun nieuwe client voor het eerst hun opwachting maakt.

Ik sta zelf ook te trappelen om hun eerst optreden ja hoe noem je zoiets  hun eerst proces dag van Willem Holleeder bij te wonen. De pers zal vast wel enkele vragen aan hun hebben want hij is Willem Holleeder bijvoorbeeld bij hun gekomen. Is dat via zijn advocaat Mr Stijn Franken gegaan of was dat van uit de EbI in Vught .

Lees verder op Crime Nieuws: Sander Janssen en Robert Malewicz samen naar Willem Holleeder Pro-forma zittingTo Top
Volg ons voor alle updates