Geweld

Live beelden liquidatie Ranko Scekic [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Zo alle misdaad nieuws waar je van gaat snullen allen in en out over koper26 hier op de site. Update elke 20 min. De reden dat Ranko Scekic is geliquideerd zeggen berouwbare bronnen rond koper26 is dat Rankon Scekic de wapen leverancier was van het moordcommando nu bekend onder de zaak koper26 de wapens waren van hem en waren nog niet betaald.

Voor een ak47 werd in Yugoslavia 475 euro gevraag en het was goed koper om deze Ranko Scekic af te knallen. Net als deze deze Ranko Sekic stond hij en nog 4 andere op een liquidatie lijst van koper26. De ander namen zijn Baris Önder (26) die ook inmiddels geliquideerd, en Mo Barsoum(loopt altijd met een vuurwapen rond) van hun zijn foto’s gevonden bij de liquidatie ploeg koper26 waar in dien twee samen in de auto zaten. Abdarrehim Blhadj die werd geliquideerd had nog een schuld van 23.ooo euro aan Mo Barsoum.

Lees verder op Crime Nieuws: Live beelden liquidatie Ranko ScekicTo Top
Volg ons voor alle updates