Justitie

Hoge Raad Baybaşin zaak pas in het najaar [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Hoe lang kan je een een zaak nog rekken. Eerder was bekend dat de de Hoge Raad nog voor de zomer zou gaan starten met het  herzieningsverzoek maar nu word het is weer voor maanden uitgesteld. Advocaat Adèle van der Plas diende haar herzieningsverzoek in op 18 april 2011 en zoals als je ziet zijn de jaren voor bij gegaan en heeft Mr Adèle van der Plas nog maar een klant en dat is de Turkse Koerd Hüseyin Baybaşin.

Onder tussen word Baybaşin in het P.I Zuyderbos getreiterd  en hem het leven zuur gemaakt.( o.a door bewaker Jan de J alias bizon de kippenmoordenaar) Ook komt Baybaşin zijn cel niet meer uit en praat hij alleen nog maar met zijn toegewezen bewaker zijn mentor waar hij het wel mee kan vinden. Want hij hoeft elke andere afgelangd hoofd en de directeur niet te woord gestaan officieel volgens de letter van de wet en die kent Baybaşin langzamerhand wel want een ieder  die jou een sanctie kan op leggen ben je niet verplicht te antwoorden en mag je je op de zwijgrecht beroepen.

Lees verder op Crime Nieuws: Hoge Raad Baybaşin zaak pas in het najaarTo Top
Volg ons voor alle updates