Mocro-war

Hoe staat het met het kortgeding tegen vlinderscrime..? [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Nou ik dacht dat we 13 juli  13.30 uur eindelijk een kort geding hadden van Naoufal F alias  Noffel die zich bij laat staan door top advocaat Mr Inez Weski en dan word het weer uit gesteld. En dan kan Mr Inez Weski opeen weer niet en word het toch weer een andere data. Ja dan denk ik bij me zelf wat is het spoed eisen belang in deze zaak..?

Het gebeurt wel vaker dat advocaten mooie brieven sturen naar mensen vol met dure woorden waar je betekenis niet eens van begrijpt omdat je er voor moet hebben gestudeerd wil je er iets van begrijpen. Maar ik kom uit een andere school van kom maar op. De waarheid moet geschreven kunnen worden  en voor vlinderscrime.nl doen ben ik Mr Inez Weski hekel veel tegemoet gekomen ik het Noffel een balkje voor zijn ogen gegeven  en zijn achternaam afgekort.

Lees verder op Crime Nieuws: Hoe staat het met het kortgeding tegen vlinderscrime..?To Top
Volg ons voor alle updates