Misdaad

Het getuigen verhoor Dino Soerel online [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Misdaadjournalist zal er aardig wat wat werk aan hebben gehad. Hij zelf vond het wel intersant terwijl ik zelf haast wel om viel van de slaap tijdens het getuigen verhoor. Vandaag was er ook weer een zittingsdag op het IJdok, maar ik ben maar naar de dierentuin gegaan met me zoon want nog zo’n saaie dag gelijk achter elkaar red ik echt niet.

Maar voor de liefhebber is het natuurlijk wel intersant al die kleine antwoorden op vraagjes die ze tijdens het passage proces hebben verzameld. Ze vuren er nog al wat vragen op hem af en het gaat meestal over kleine lullige  dingen die ruim die jaar geleden zijn gezegd. En ga je zelf maar na wat je 10 jaar geleden heb gezet en tegen wie ik durf te weden dat je het echt niet meer weet.

Lees verder op Crime Nieuws: Het getuigen verhoor Dino Soerel onlineTo Top
Volg ons voor alle updates