Politie

Controleures massage salons straks mooi baantje [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Amsterdam gaat klanten ondervragen, Rotterdam voert het “bedrijfsplan” in en verrassend nieuws uit de politiek: zelfstandige prostituees hoeven geen vergunning meer aan te vragen. Dat zijn de onderwerpen van deze Nieuwsbrief
Amsterdam gaat weer een stap verder bij controles in de sex-branche. Controleurs gaan nu ook klanten ondervragen. Als handhavers van de gemeente een klant een massagesalon zien verlaten, schieten ze de klant aan en vragen deze naar zijn ervaringen: “Lekker happy-end gehad ?”

Na UV-lampen om sperma op te sporen, controleurs die zich als nepklant (“mystery-guest”) op kosten van de gemeente laten masseren is dit het nieuwste middel om illegale prostitutie aan te tonen.

Lees verder op Crime Nieuws: Controleures massage salons straks mooi baantjeTo Top
Volg ons voor alle updates