Justitie

Rodney Geijsen ex misdaadjournalist op de vlucht voor Justitie [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De man achter misdaadnieuws.com en  het eerder crimescene.pro is weer eens op de vlucht voor justitie. De ex-crimneel is dus weer op de vlucht,. ja jullie lezen het goed. De man die vele scoop had, en zeer goed op de hoogte was met voor al het Marokkaanse misdaadnieuws. Zijn zijn site ook al weer een tijdje uit de lucht en al het misdaadnieuws is er weer van af. Niemand scheen te weten wat er aan de hand was  tot dat vlinderscrime daar een vinger achter kreeg.

Het OM wil Rodney vervolgen voor bedreigen van huurmoordenaars omdat die het op hem hadden voorzien en bedreigen van politie.
En voor voorbereiding moord op huurmoordenaars en politie.

Lees verder op Crime Nieuws: Rodney Geijsen ex misdaadjournalist op de vlucht voor JustitieTo Top
Volg ons voor alle updates