Misdaad

Advocaten zoeken van uit de EBI [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Zo ik strompel me bedje uit en zet twee kopjes Cappuccinokoffie  met me Senseo-koffieapperaad en en smeer een broodje pindakaas voor me zoontje. Maar die wil een chocolade Croissant van gisteren fondant dat een dag oud is is hij nog lekker te eten. En daar zit ik dan half naakt achter me computer en me zoon in zijn rompertje achter zijn ipad op de dank.

Ik duik zo als ik geen verhaaltje kan verzinnen,na eerst het internet te hebben afgespeurd  eerst onder de douches  en laat dan met me zoon de hond uit net waneer het ons schikt. Lekker op je dooie gemakje en soms neem ik nog kopje koffie nummer 3 of 4 en zoon wil dan appelsap en dan na een snoepje of fruit en niet zelfde vraagt ie morgens al om sushi maar hij bedoeld dan zalm sahimi want daar is ie gek op.

Lees verder op Crime Nieuws: Advocaten zoeken van uit de EBITo Top
Volg ons voor alle updates