Misdaad

Verhaal van Paul Vught best gelezen misdaad artikel [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik krijg veel reactie van lezers en vrienden om me heen want heel veel mesen heb het artikel gelezen in het Parool. Paul Vught staat daar op nummer een binnen een dag. Ook op Blendle is het het best gelezen artikel van alle kranten vertelde advocaat Mr Bart van Elst net tegen me. Natuurlijk was ik de hele dag al aan het kijken of lezers dat verhaal over mijn willen lezen an dat is dan altijd leuk als zoiets aan slaat.

Voor die gene die het nog niet gelezen hebben zou ik zeggen sla je slag want er staan wat onthullingen in over vlinderscrime die elke misdaadvolger wel wil lezen. Zelf ben ik met de krant langs en paar vrienden in Hoorn geweest om het te laten lezen want natuurlijk ben je trots als er een leuk verhaal over je in de krant staat.

Lees verder op Crime Nieuws: Verhaal van Paul Vught best gelezen misdaad artikelTo Top
Volg ons voor alle updates