Drugs

Beelden van drugshandelaar Emiel Brummer met Jozias van Aartsen Burgermeester van Den Haag [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Hij word op dit moment beschouw als de rechter van Robert Dawes van de grootste drugs handelaar van Europa. En hier zijn beelden op Youtube van voor die tijd en je kan zelf zien wat voor wel bespraakte man het is die vecht om zijn recht al bewoner van een woonwagencentrum. Het zijn leuke beelden die nog niet eerder openbaar zijn geworden via de normaal media.

Het was dan ook even zoeken en dan vind je ook altijd wel mooie parels. Want bewegende beelden van de week die willen we natuurlijk allemaal zien. En hier zijn ook nog leuke beelden dat hij naast de  Jozias van Aartsen Burgemeester van Den Haag loopt bijna hand en hand. Van af hier was het een onopvallende jongen en daar na is hij in rap team opgekomen tot de top van de onderwereld.

Lees verder op Crime Nieuws: Beelden van drugshandelaar Emiel Brummer met Jozias van Aartsen Burgermeester van Den HaagTo Top
Volg ons voor alle updates