Misdaad

Het getuigen verhoor van Dino Soerel [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Vrijdag was ik ook in de extra beveiligde rechtbank om zelf verslag te kunnen doen van het getuigen verhoor van het Passageproces. Maar er zaten nog wat journalisten die met hun laptop op schoot gelijk het verhaal optekende dus om dat nu zelf een herhaling van te doen is niet zo intersant meer want de meeste misdaad volgens zullen dat wel al gelezen hebben. En zo niet staat hier een uitgebreid  verslag van misdaadjournalist.nl

Het was erg saai en na bijna 10 jaar Passage proces zijn de beste journalisten ook niet meer geïnteresseerd in het proces. Enkel volhouders uit gesloten. Je hoort niet veel nieuws meer en er komen al helemaal geen bezoekers meer naar de publieke tribune.Dino Soerel werd doorgezaagd.

Lees verder op Crime Nieuws: Het getuigen verhoor van Dino SoerelTo Top
Volg ons voor alle updates