Buitenland

Emiel Brummer opgeklommen naar de top [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: ,,De een zijn dood is een ander zijn brood” zo klinkt het spreekwoord. Emiel Brummer (42) ik had er nog nooit van gehoord en nu staat hij in alle schijnwerpers opeens. De Spaanse justitie melden het nieuws gisteren als eerst dat Emiel Brummer was opgepakt en dat was in April al het geval,. maar bracht het nieuws nu pas naar buiten.

Ik denk dat vele met mijn nog nooit van hem hebben gehoord laat staan dat ze weten wie hij is. Buitenlandse media komen dan al gauw met het nieuws dat zij verantwoordelijk zijn voor 15 liquidatie in de afgelopen 3 jaar,.maar is dat dan ook echt zo.? Vooral nog is het alleen een drugszaak en werden er 2 vuurwapens gevonden tijdens de inval in een luxe villa Benalmádena.

Lees verder op Crime Nieuws: Emiel Brummer opgeklommen naar de topTo Top
Volg ons voor alle updates