Motorgangs

Oh oh Micheal van der Plas lid van Satudarah [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik heb in de bajes wel eens gekeken per ongeluk tijdens het zappen naar deze twee niet zeggen de ‘TV sterren’ waar in Samantha de jong alias Barbie en haar vriend Michael van der Plas te zien waren in het TV progamma Oh oh Cherso een realitysoap (wat een kut progamma)  Ik erge me altijd dood aan dit soort progamma’s en kijk nooit daar dit soort tv. Nou ik heb wel de gouden kooi gekeken in de bajes uit verveling dat was ik even vergeten en dat was wel lachen omdat je je eigen dood verveeld kijk je naar alles en nog wat op TV

Maar ik erge me dood aan niet zeggen de mensen op tv doe zo ook nog een beroemd worden omdat ze niks kunnen. m,aar goed daar gaat het even niet om. Ook vind ik die Barbie touwen s ook nog een zo lekijk als de nacht. Maar goed ik kom nu met me nieuws over de man van Barbie en dat is eigenlijk iets voor shownieuws maar toch breng ik het als misdaadnieuws omdat het toch wel kijkt trekt naar je site denk ik.

Lees verder op Crime Nieuws: Oh oh Micheal van der Plas lid van SatudarahTo Top
Volg ons voor alle updates