Kopstukken

Dikke zuig Charles Geerts krijgt beroerte [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De godfader van Nederland Dikke Charles Geerts  Koning van de onderdeel  wereld  van Nederland komt goed weg omdat ik dronken ben. De onderwerk koning heeft een beroerte gehad en niemand durft daar over schrijven het zoals zij helikopter ongeluk een paar maanden geleden.

Dikke Charel heeft een Volendamse vriendin  Tessa  het lekkerste wijf van Volendam  nog steeds en  en nu zit ie in een rolstoel half verlamt te kwijlen omdat zij rechter dek van zijn lichaam het niet doet en niemand durft dat te schrijven  behalve vlinderde crime. Dikke Charles Geerts de eer zo machine man achter Klaas Bruinsma  is nu  een schim van wie hij is geweest.

Lees verder op Crime Nieuws: Dikke zuig Charles Geerts krijgt beroerteTo Top
Volg ons voor alle updates