Justitie

Ouders Sandra van Duijl woedend op justitie [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: In gezonden brief aan vlinderscrime

Onze dochter Sandra van Duijl is op 25 September 2015 VERMOORD!!! al vrij snel is er een verdachte opgepakt T.van Zutphen,( 20 jaar) en heeft bekend onze dochter om het leven te hebben gebracht.Wij hebben verschillende gesprekken gevoerd met onze officier van justitie, Mevr Oosterhof van de rechtbank in Almelo. Ook is de verdachte onderzocht en hieruit blijkt dat deze verdachte een tikkende tijdbom is en ontoerekeningsvatbaar is verklaard.
Ook zijn er veel aanwijzigingen dat deze moord met voorbedachte rade is gepleegd dat blijkt uit de gegevens van de telefoon van Thijs .van Zutphen, hij heeft gezegd tegen een vriend: IK GA EEN MEISJE VERMOORDEN, hij heeft gevraagd OF IEMAND EEN GAT VAN 4 METER WILDE GRAVEN, waarop deze gene vraagt wanneer ga je het doen, waarop Thijs.van ZUTPHEN zegt HET IS AL GEBEURD!!! ook heeft hij gevraagd aan iemand : Als jij iemand zou vermoorden hoe zou je dat dan doen? waarop degene antwoord, dat weet ik niet want ik kan niemand vermoorden.

Lees verder op Crime Nieuws: Ouders Sandra van Duijl woedend op justitieTo Top
Volg ons voor alle updates