Liquidaties

Liquidatie slachtoffer Zeynel Er aan zijn verwondingen overleden [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik net kreeg ik  weer een bericht door,. dat het slachtoffer Zenynel Er,.  is overleden vannacht. Gisteren belde in met  de politie in leiden en die zouden  met een pers verklaring naar buiten komt. Gisteren  getwitterd met de politie maar die zegt weer nergens van af te weten zie het Twitter bericht aan vlinderscrime Goedemiddag, op dit moment is er geen persconferentie gepland. De woordvoering mbt dit incident gaat verder via bureau communicatie van de Eenheid Den Haag. Mvrgr Politie Leiden Zuid.

En vanmorgen belde  ik nogmaals  en toen wilde ze niks zeggen nog ontkennen maar wel dat ze zo met een persbericht naar buiten komen op de politie site dat ik die maar in de gaten moet houden wat ik de hele dag al doe trouwens. Maar deze bron zegt het zeker te weten alleen krijg ik nog geen officieel bevestig van de politie wel dat ze er mee bezig zijn. Ik haalde het voorbeeld aan belletje van woensdag en dat ze wel beter opeens aan andere dan wel info geven maar ook dat gaf mijn niet een kleien bevestigen van de politie woordvoerder

Lees verder op Crime Nieuws: Liquidatie slachtoffer Zeynel Er aan zijn verwondingen overledenTo Top
Volg ons voor alle updates