Drugs

Insluipers met zo’n 40 kilo cocaïne betrapt [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Bron O.M Beveiligingspersoneel van een overslagbedrijf op de Maasvlakte heeft maandagochtend vroeg drie insluipers op het terrein van een overslagbedrijf op de Maasvlakte betrapt. Twee van de drie wisten over een hek te ontkomen. De derde, een 26-jarige Rotterdammer, wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

In de buurt van waar de insluipers werden betrapt, troffen medewerkers van het HARCteam, een samenwerkingsverband van Fiod, Douane en Zeehavenpolitie, een zwarte exclusieve auto aan. In de auto lagen drie tassen. In één zat gereedschap, maar in de andere twee zaten 35 pakketten met cocaïne, in totaal zo’n 40 kilo zwaar. Waarschijnlijk hebben de insluipers ergens op het terrein de drugs uit een container gehaald.

Lees verder op Crime Nieuws: Insluipers met zo’n 40 kilo cocaïne betraptTo Top
Volg ons voor alle updates