Kopstukken

Haaiensnaaien zegt die naam u iets.? [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Morgen staat Dino Soerel weer voor de rechter en gaat het verhoor van hem weer veder. Gelukkig kan ik er dan wel bij zijn en daar van zelf verslag doen. Gelukkig is er dan altijd te trouwe Bondtehond.nl Die er werkelijk zijn levens doel van heeft gemaakt om alles letterlijk op te schijven. Wat moet je zonder deze man als je geïnteresseerd bent in het Passage proces helmaal niet.

Ik ben daarom ook groot fan van zijn site zeker als ik er zelf niet bij ben is het een mooie uitkomst om alles nog eens terug te lezen. Want al zet je 1000 journalisten in de zaal iedereen schrijft het verhaal op eigenwijze af. Behalve de Bondtehond die schrijft alles letterijk op zodat je er als nog je eigen wending aan kan geven.

Lees verder op Crime Nieuws: Haaiensnaaien zegt die naam u iets.?

haaiensnaaierTo Top
Volg ons voor alle updates