Drugs

Emiel Brummer no2 drugs handelaar van Europa de Foto [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Daar is ie dan de foto van de rechter hand  Robert Dawes, Emiel Brummer ex President van Satudarah Trailer Trash Maro Dijpen.  Morgen komt er een groot verhaal in de Telegraaf maar die hebben natuurlijk geen foto van deze Emiel Brummer zoals vlinderscrime.nl die heeft. En zo zie je maar waar je moet weten voor het misdaadnieuws. Het was even zoeken en dan vind je ook wat . En heel euro is zijn naam wereld nieuws  er zijn vele invallen geweest want deze groep in verantwoordelijk voor 15 liquidatie.

Greg Remmers zit nu bij die motorclub  en de andere oprichter can de Club is Michel Wijs. Emiel Brummer heeft wel organisatie talent want hij was ook lid van het bestuur van en woonwagen verenigen die in overleg ging met de politie,. om een woonwagen centrum voor elkaar te krijgen. Zie hier het verhaal van de invallen in Den Haag.

Lees verder op Crime Nieuws: Emiel Brummer no2 drugs handelaar van Europa de FotoTo Top
Volg ons voor alle updates