Geweld

Zeynel Er uit Leiden voor de tweede keer slachtoffer liquidatie poging [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Wij komen er dan weer als eerder mee want de naam zing al rond rond kringen in Lieden dat het hier gaat om Zeynel Er uit Leiden die al eerder een liquidatie poging heeft overleeft. Dit keer werd hij door 5 kogels onder vuur genomen door 2 man op een scooter in leiden. De daders wisten weer te  ontkomen.

Mijn eerder bericht over de schietpartij in leiden staat hier. De nu 50 jarige Turk geeft dus een engeltje op zijn schouder want hij heeft 5 kogels moeten incasseren waaronder een in zijn buik. De politie wil dit niet bevestigen maar de kans is super groot dat hij het is want criminelen bronnen wisten mijn veel te vertellen en stuurde me ziet de foto die over een kwam.

Lees verder op Crime Nieuws: Zeynel Er uit Leiden voor de tweede keer slachtoffer liquidatie pogingTo Top
Volg ons voor alle updates