Buitenland

Nederlander gepakt met drugs in Brazilië [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een Nederlander en een Braziliaan zijn in Niteroi een voorstad van Rio de Janeiro in Brazilië opgepakt voor internationale drugshandel toen ze op het postkantoor een verzending op wilden halen.De drugs (880 xtc pillen, LSD en MDMA zaten verstopt in uitgeholde boeken ! Een kleine hoeveelheid waar je in Nederland misschien hoog uit 4 maanden voor vast komt te  zitten.  Maar kan je in Brazilië lelijk op breken.

De Nederlander zat buiten in een auto bij het postkantoor te wachten terwijl de Braziliaan binnen in het postkantoor de verzending wilde afhalen..Ze zullen worden voorgeleid bij justitie en kunnen maximal 25 jaar krijgen. Nou zal je dat daar ook niet krijgen  maar dat je er zeker 5 jaar voor moet brommen staat wel vast en ook niet onder de beste  omstandigheden.

Lees verder op Crime Nieuws: Nederlander gepakt met drugs in BraziliëTo Top
Volg ons voor alle updates