Buitenland

8 jaar geëist voor 3 verdachten No Surender [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Omroep Brabant meld dat  er vandaag tegen 3 leden die bij de schietpartij in de Medoclaan te Eindhoven 8 jaar gevangenis straf tegen zich hebben horen eisen. De O.M vind dat er poging tot doodslag in verering bewezen kan worden. des tijds gaf deze zaak heel veel ophef en gingen de beelden van de schietpartij het hele internet over en in menig TV progamma.

Een bezoek van No Surrender-leden aan de villa van een Satudarah-lid eindigde op 4 oktober 2014 in vuurgeweld. En enkele leden vluchten des tijds naar Spanje en werden daar op gepakt. Tegen over de rechter hadden ze verklaard dat ze daar heen gingen voor een goed gesprek maar dat duurde maar 25 seconden  en toen brak de pleuris uit en werd er over weer geschoten.

Lees verder op Crime Nieuws: 8 jaar geëist voor 3 verdachten No SurenderTo Top
Volg ons voor alle updates