Holleeder

Willem Holleeder dossier al die tijd gewoon op internet [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het word een beertje saai maar ik moet het jullie toch weer even melden want de speurneuzen van Justitie als die iets moeten zoeken vindende het nooit. Na elke rechtszaken tegen vlinderscrime en Sebastians Beens bleek uit onderzoek van vlinderscrime dat het Willem Holleeder al die tijd gewoon op  de internet site stond van de NOS.

Na dat ik iedereen daar op had gewezen werd het dan eindelijk ook daar verwijderd want als het aal julitje had gelegen werd dat lek zo groot als een olifant natuurlijk nooit gevonden. En ook nu weer mag ik er niet naar door linken maar wel naar verwijzen hoe kom is krom maar we houden ons aan de wet. En dus moeten jullie zelf maar even die site bezoeken en daar kijken ik mag er niet naar door linken. Veel lees plezier.

Lees verder op Crime Nieuws: Willem Holleeder dossier al die tijd gewoon op internetTo Top
Volg ons voor alle updates