Moord

Vrouw van ontvoerder Ferdi Elsas overleden [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik kreeg een tip dat  (zie het  overlijdensbericht  NRC ) van iemand dat ergens op een blog stond het nieuws stond dat de vrouw van Ferdi E ontvoerder van Gert jan Hein was overleden.  Nou heeft die vrouw natuurlijk niks met de misdaad te maken maar wel dat ze haar man altijd heeft gesteund. Ook heeft deze vrouw een boek geschreven wat ik zelf nooit heb geweten,. maar dat las ik op dat blog. Op 8 juni is de vrouw dus overleden.

Zelf kwam Fedie E om het leven tijden een gruwelijk ongeluk,. stak met zijn fiets de Onsteinseweg over en werd daarbij geraakt door een voorbijrijdende graafmachine. Hij overleed kort na aankomst in het ziekenhuis in Zutphen. En ik herinder me nog dat hij heel veel geld kreeg on de overheid omdat ie tijdens zijn TBS behandeling gewoon recht had op geld  en dat hij dat met succes had kregen door te produceren tegen de staat. Van dat half miljoen wat ie toen kreeg kocht hij des tijds en Vila herinner ik me nog.

Lees verder op Crime Nieuws: Vrouw van ontvoerder Ferdi Elsas overledenTo Top
Volg ons voor alle updates