Geweld

Turkse man neergeschoten in Leiden [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Zo vaak gebeurt dit niet in Leiden laat een vaste lezers  van me site weten. En die stuurde deze twee foto’s  en vertelde dat het al overal stond behalve op mijn site. Dus keek ik er nogmaals naar,. en ja verdomt het lijkt wel of het hier gaat om een mislukte liquidatie.  Om 18.00 uur was het raak.Bij ons in Amsterdam word het gelijk een liquidatie genoemd als de daders (2 man)op een scooter met bivakmuts weg vluchten.

Hoe ze dat in Leiden noemen geen idee..? Gewoon een schietpartij terwijl het slachtoffer 50-jarige Turkse man meerder keren is geraak waar van een in zijn buik, is het slachtoffer niet met de trauma helikopter maar met de ambulance weg gebracht  zwaargewond. Op de kruising van Gieterijstraat met de Rooseveltstraat in Leiden gebeurde het allemaal.

Lees verder op Crime Nieuws: Turkse man neergeschoten in LeidenTo Top
Volg ons voor alle updates