Moord

Onthoofd op de Filipijnen: geen losgeld voor terreurgroep. Overleeft Ewold Horn het wel? [Misdaadjournalist]

Rechtlijnigheid in de politiek, dat wordt veel gewaardeerd. Geen losgeld betalen als een landgenoot is ontvoerd door een terreurgroep. Is iedereen het op papier altijd wel mee eens, totdat het ineens dichtbij komt.

Dan moet er achter de schermen toch maar onderhandeld worden. We kennen het van onze eigen Arjan Erkel (‘Artsen zonder Grenzen’). We hadden het er hier eerder over, naar aanleiding van de spoorloze verdwijning van – en vermoedelijk moord op – Corné Meskers. Er is ook nog een Nederlander in handen van de groep, Ewold Horn. Hoor je weinig van. 

Lees verder op Misdaadjournalist.nl: Onthoofd op de Filipijnen: geen losgeld voor terreurgroep. Overleeft Ewold Horn het wel?To Top
Volg ons voor alle updates