Kopstukken

Dino Soerel vandaag getuigen in Passageproces [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het is nu eindelijk de beurt aan Dino Soerel om zijn verhaal te kunnen doen. Het hof heeft er 3 dagen vooruit getrokken om vagen aan Dino Soerel te stellen. Ik kan er helaas niet bij zijn omdat ik me zoontje heb en daar leuke dingen maar gaan doen maar ik had maar wat graag zelf bij willen zijn.

Gelukkig zijn er dan de twitter berichten nog van Marian Husken die uit komt bieden. Zo dat ik de rechtszaak zelf ook niet een beetje kan bijwonen. Dino Soerel geeft overal nestje antwoord op zoals verwacht want die heeft naar eigen zeggen niks te verbergen. Later zal de Bondtehond zelf weer een uitgebreid verslag schrijven op zijn site en daar kijk ik dan ook weer erg naar uit.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Dino Soerel vandaag getuigen in PassageprocesTo Top
Volg ons voor alle updates