Holleeder

De vijanden van Holeeder [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het verkoop nog steeds super alles wat met Willem Holleeder te maken heeft. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Anna Kortrink die goed in gelezen is en alle betrokkene kent heeft er een zeer hapklaar verhaal van gemaakt. Het was zij die het lukte om ook eens Danny K voor een interview te strikken voor Panorama.

Ook is zij nog steeds een van de weinige journalisten die zich vaak laat zien bij het Passageproces. Ze beschrijft in dit stuk wie de vijanden zijn van Willem Holleeder en welke journalisten dat ook zijn. Jammer dat ze mijn er dit keer niet in heeft genoemd want ik laat ook geen spaan heel als ik de kans heb om Holleeder aan het kruis te nagelen.

Lees verder op Crime Nieuws: De vijanden van HoleederTo Top
Volg ons voor alle updates