Justitie

6 jaar plus TBS voor Udo D [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De rechtbank in Leeuwarden heeft de 39-jarige Udo D. uit Leeuwarden veroordeeld tot 6 jaar cel en tbs met dwangverpleging. Dit is conform de eis van de officier van justitie. Hij kwam zelf niet opdagen bij de uitspraak. Udo D die al eerde TBS heeft gehad zei deerder al dat hij aan zich zelf gaat werken en dat hij van een rotsblok de perfecte kubus ging maken. Hij kan aan na vandaag dus snel aan gaan werken.

Ook wil Udo D zijn slachtoffer financieel tegenmoet komen en ziet hij in wat hij gedaan heeft echt niet kon. Zij dachten had het liefst gezien dat haar vader levenslang zou hebben gehad zie ze eerder tegen diverse media. Hoe zij er nu over denkt is niet bekend. En of Udo D tegen zijn uitspraak in hoger beroep zal gaan dat denk ik ook niet want hij is een doorgewinterde crimineel die ook wel weet hoe de vlag er voor hem bij hangt.

Lees verder op Crime Nieuws: 6 jaar plus TBS voor Udo DTo Top
Volg ons voor alle updates