Buitenland

Naoufal F alias Noffel begint kort geding tegen vlinderscrime [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik kreeg vandaag een belletje van me Kort geding advocaat Mr Rutger van Veen dat Naoufel F alias Noffel een kort geding begint tegen vlinderscrime want zijn advocaat Mr Inez Weski heeft mijn advocaat benaderd en gevraag waneer onze verhinder data zijn.

Het zou wel gaan om het om de brief die zij kort geleden heeft gestuurd na aanleiding van een stuk wat ik plaatsen over haar cliënt die vast zit in Ierland. Zij was er niet van gediend dat ik een zijn naam vol uit schreef en hij moest gebalkt worden. dat laatste is inmiddels gebeurt maar ik sta nog steeds achter het verhaal  dus laat dat kort geding maar komen.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Naoufal F alias Noffel begint kort geding tegen vlinderscrimeTo Top
Volg ons voor alle updates