Misdaad

Boswachter treft vreemd persoon aan [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Erik de Jonge ‏ de boswachter is een Boswachter die alles in zijn bos vast legt op de gevoelige plaat. En hij twitter ” U wilt toch wel van mij aannemen dat ik soms behoorlijk vreemd opkijk als ik mijn wildcamera’s uitlees? En zo twitterde hij deze foto de wereld in. En zoals je ziet is het dan weer jammer dat zijn hoofd er niet opstaat want dat zijn toch de leukste wat je dan op camera kan vangen lijkt mij.

Normaal word er veel afval gedumpt twitterde hij maar deze foto ging snel  sociaal media op twitter rond en vandaar dat ik jullie deze niet wil opzeggen. Het had nog leuker geweest om wie het dan zou gaan lijkt mijn dat zijn de sappigste verhalen.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Boswachter treft vreemd persoon aanTo Top
Volg ons voor alle updates