Misdaad

Nieuws uur slecht op de hoogte [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het zijn toch de misdaad-site  die het nieuws vaak als eerst brengen. Het naatje van de kous wisten wij misdaadjournalist.nl en ik al heel snel. Hij had een bron en ik had er een twee verschillende. Dat ze op kinky.nl een profiel had was HJK de eerste en dat ze daar toch echt naar toe zijn gegaan voor de rijke mannen om geld te verdienen wist ik als eerst te melden. Ik ben nu niuewsgierig welke media ons nu niet gaat noemen als bron. (Druk op de link voor de uitzingen van Nieuwsuur over dit onderwerp)

Het is voor ons ook altijd een heel uitzoekerij of verhalen kloppen  en  en zijn wij voor vele als bet aanspreek punt want ga er maar aan staan papiere media te bellen nou je komt er niet door heen voor een leek en zoals wij die over vele telefoon nummer beschikken van collega’s is het ook altijd maar af wachten wie werkt. Meestal  zijn op late  uur nooit te bereiken en hulp krijg je niet uit die hoek dat kan ik je wel vertellen.

Lees verder op Vlinders Crimesite: Nieuws uur slecht op de hoogteTo Top
Volg ons voor alle updates